Carles Castillejos primer atleta espanyol a la cursa dels Bombers

0
426

Aquesta ha estat la primera vegada que un atleta masculí espanyol puja al podi, ja que en Carles Castillejo ha assolit luna brillant segona posició per davant d’atletes de gran valía internacional com Roberto Parra, Reyes Estévez, Martín Berlanas o Toni Peña.| Marta Domínguez segueix fent bons tots els pronòstics i demostrant ser la millor atleta de tots els temps de l’atletisme espanyol i aquest matí en baixa forma després del seu èxit en els passats Mundials de Birmingham s’ ha imposat en la V edició de la Cursa de Bombers que s’ha celebrat aquest diuemenge a Barcelona i que ha batut el rècord de participants amb 6,500 atletes. La de Palència, una vegada més, ha deixat patent la seva casta i la seva constància per imposar-se en una prova on era la gran estrella d’aquesta edició. Marta Domínguez, subcampiona del món indoor en 3.000 metres en Birmingham, arribava a Barcelona després d’un breu descans en la seva preparació i una mica baixa de forma per culpa d’un refredat, però a mesura que han transcorregut els 10 quilòmetres s’ ha anat erigint en la gran protagonista i s’ ha imposat a la seva categoria amb un temps de 34.06.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.