DUATLÓ, Victòries de Marta Cusidó i Sergi Rodríguez a Sabadell

0
481

El Club Natació Sabadell va organitzar el passat dissabte 29 de març a les 16 hores la sisena edició del duatló que va estar marcat per l’adversa meteorologia. Un fort xàfec caigut mitja hora abans de l’hora prevista per l’inici de la competició va obligar a transformar el duatló en un autèntic cross de 7’5 km per la zona boscosa del Santuari de la Salut. L’impossibilitat de garantir la seguretat dels participants a la carretera, afegida a la manca d’espai d’un calendari del circuit català de duatló totalment cobert no va deixar cap altre opció que la disputa de la prova en un únic sector de cursa pedestre. Bona part dels 182 esportistes inscrits van participar a una prova curta, però també una de les més disputades, amb un constant canvi de posicions a cada una de les 3 voltes del circuit pedestre. L’atleta local Jordi van Hedel va prendre set segons d’avantatge a la primera volta sobre José Luis Cano (C.N. Mataró), però el mataroní va fer un canvi de ritme sobre la meitat de la prova passant a ocupar la primera posició a la segona volta. Sergi Rodríguez (C.J. Moià) que es va mantenir a les primeres posicions al decurs de tot el recorregut va superar a Cano a l’esprint final de la tercera volta, finalitzant en primera posició amb un temps de 21 min 55 s, superant a Cano per un segon. Toni Martín (C.J. Moià) va assolir la tercera posició amb un temps de 22 h 16 s. La categoria femenina va tenir una indiscutible guanyadora en la figura de Marta Cusidó (C.N. Sabadell) que des de la mateixa sortida va prendre la primera posició i amb total autoritat va creuar la línia d’arribada en primera posició amb un temps de 25 min 32 s. Montserrat Cinca (C.N. Reus Ploms) i Teresa Benet (C.T. Sant Joan de les Abadesses) van assolir la segona i tercera posició amb uns registres de 26 min 23 s i 27 min, respectivament. El Triatló Moià i el Club Natació Natació Sabadell van guanyar la classificació per equips masculins i femenins, respectivament. La escola de triatló del C.N. Sabadell va aprofitar l’esdeveniment per organitzar una cursa de promoció reservada per atletes novells que va tenir com guanyador absolut a Andy Sanz (C.N. Prat) amb Clara Roca (Escola Montcau – La Mola) situada a la segona posició final.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.