El premianenc José Ríos (Adidas) fa la seva millor actuació en el mundial de cros i ocupa el 21è lloc

0
333

El premianenc José Ríos (Adidas) va aconseguir el seu millor resultat en un mundial de cros en finalitzar 21è. El maresmenc va ser el tercer corredor estatal que va entrar a meta i va puntuar per a l’equip espanyol. La selecció estatal va finalitzar en la quarta posició amb 68 punts i es va quedar lluny de la tercera plaça de podi, que va ocupar el Marroc amb 51. El santpolenc Marc Roig (Integra2) va finalitzar en la 69a posició en la cursa júnior masculí.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.