Lleida organitzarà l’any que ve una marató

0
495

Lleida tindrà l’any que ve la primera marató, si prospera la idea en què treballen des de fa mesos l’Associació de Veïns de Balàfia i el Club Excursionista de Balàfia, organitzadors també de la Cursa Popular, que el pròxim dia 6 d’abril arribarà a la vint-i-dosena edició, i de la dotzena edició de la Mitja Marató, que se celebra el mateix dia. "La cursa, que nàixer fa 24 anys, tot i que durant dos anys no es va celebrar, va tindre un fill, que va ser la Mitja Marató, i ara esperem que tingui un nét, que seria la Marató", va explicar el responsable tècnic de la cursa, Josep Sáez. Així mateix, Sàez va afirmar que per organitzar-la necessitarien el suport de la resta de barris Nord. "Cal buscar un circuit que ha de ser fix cada any perquè pugui homologar-se i si ara treballen 90 voluntaris i en aquestes curses, amb una marató, en caldrien 200. Si resolem això, ho tirarem endavant". Sàez va fer aquest anunci durant la presentació de la nova edició de la Cursa i la Mitja Marató, on va aestar acompanyat per Manuel López, president de l’Associació de Veïns de Balàfia, i Bernabé Hernández. La Cursa Popular comptarà amb una participació de 150 corredors, mentre que la Mitja Marató comptarà amb 350 participants. El recorregut no està tancat, perquè coincideix, al seu pas per Pardinyes, amb la celebració del Dia del Penyista i l’organització ha de decidir si el manté. Manuel López va agrair a Bernabé Hernández "el suport que sempre ha donat a la cursa".

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.