L’atletisme, esport més beneficiat de les Beques ADO 2003, amb sis atletes mereixedors de la màxima quantia

0
454

L’atletisme espanyol, que l’any passat va fer una brillant temporada amb les actuacions en els Europeus de Viena i Munic, és l’esport més beneficiat de les Beques ADO corresponents l’any 2003, segons la llista feta pública avui pel Comitè Olímpic Espanyol (COE). La Junta Directiva d’ADO, copresidida pel secretari d’Estat per a l’Esport, Juan Antonio Gómez-Angulo, i el president del COE, José María Echevarría, va aprovar ahir el programa d’aquestes beques, destinades a ajudar els esportistes espanyols en el seu camí cap als Jocs Olímpics d’Atenes 2004. En la relació de 214 becats destaca el fet que sis atletes percebran la beca A1, és a dir, la corresponent a la màxima quantia, que puja a 48.080,97€. Es tracta d’Alberto García i Marta Domínguez, els vigents campions europeus de 3.000 m en pista coberta i de 5.000 m a l’aire lliure; Antonio Jiménez ‘Penti’, or en els 3.000 m obstacles a Munic; Glory Alozie, campiona continental dels 100 metres tanques a Alemanya i desposseïda de l’or en els 60 m tanques de Viena per un problema burocràtic; ‘Paquillo’ Fernández, que l’abril de 2002 batia el rècord del Món dels 20 quilòmetres marxa; i Chema Martínez, campió europeu de 10.000 m.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.