Laudelina Franco i els 100 km de Portugal a Calella

0
440

El proper dissabte 29 s’espera una nombrosa participacio en els XIII 100 km de Calella. Discorreran entre els passeigs de Calella i Pineda de Mar en un circuit molt amè, proper al mar i ultraplà. Aquest any vindran vàries delegacions franceses representant distint departaments, també valencianes i de la Rioja. A part, els organitzadors dels I 100 km de Portugal, encapçalats per Alberto Lario, el germà d’Alzira Lario (campiona dels 100 km de Cantabria, dels 100 km de Madrid i de l’Spartathlon de 246 km) faran acte de presència en els 100 km de Calella per promocionar la seva cursa que es disputarà el proper juny. Ens comenten que facilitaran l’allotjament a tots els catalans que s’hi desplacin. Entre les participants destacades hi acudirà Laudelina Franco, barcelonina d’adopció, i doble campiona estatal de 100 km. Els que encara no hàgiu fet la vostra inscripció heu de saber que són possibles fins 30 min abans de la sortida (a les 8h està previst l’inici de la prova, al costat de la piscina municipal de Calella de la Costa).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.