Entrenament a la carrtera de les Aigües

0
1395

Aquest dissabte un grup d’atletes ha entrenat a la carretera de les Aigües sota la supervisió d’un grapat de preparadors excel•lents de la Nike, ens hem posat unes sabatilles noves cedides pels organitzadors de l’entrenament, ens hem dividit en 3 grups segons les aptituds de cada atleta i a correr. Ha estat l´últim dia fort d’entrenament de cara a la cursa del proper diumenge. Hem fet estiraments, Hem trotat uns 30 minuts i després unes series de 300 per sota d’un minut.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.