CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 20 i 10 KM MARXA

0
316

Aquest diumenge 23 de març l’Ajuntament del Prat del Llobregat amb la col·laboració del Club Pratenc Associació d’Atletisme organitzen el IVt Campionat de Catalunya Absolut de 20 quilòmetres marxa masculí i el XIIIè de 10 quilòmetres femení conjuntament amb el XXVIIè Gran Premi de Marxa Ciutat del Prat. La matinal atlètica es desenvoluparà en el circuit urbà situat a l’Avinguda Verge de Montserrat del Prat del Llobregat. HORARI 11,30 h 20 km Absolut masculí 12,15 h 10 km Absolut femení

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.