Trionf de Xavier Llobet al Duatló Vila de Moià

0
592

El Duatló Vila de Moià és una clàssic del calendari català i a la seva desena edició va comptar amb la participació de 211 esportistes, L’esdeveniment esportiu va estar organitzat per l’Ajuntament de Moià i el Gimnàs 9 i va marcar l’equador del Circuit Català de duatló amb l’al•licient afegit de la disputa del campionat de Catalunya universitari. El primer segment de 5 km de cursa a peu configurat a 2 voltes pel centre de la vila va permetre gaudir d’un interessant duel entre Xavier Llobet (Excelent Center) i el campió del món d’sky-running Agustí Roc (Sport Lliure). Amb un altíssim ritme de competició van distanciar-se 25 segons dels seus perseguidors a la primera transició. Llobet, membre de la selecció estatal a la Copa del Món de triatló va deixar la companyia de Roc als primers metres del segon sector de 20 km de ciclisme, passant a ocupar la primera posició en solitari, realitzant un esplèndid segment de ciclisme de forma que va ampliar la seva avantatja 5 minuts sobre els seus perseguidors a l’arribada a la segona transició. Per darrera de Llobet es va compactar un grup format per Agustí Roc, els atletes locals Sergi Rodríguez, Joan Capdevila i Eduard Pascal (C.J. Moià), Héctor Colom (E. Picornell), el líder provisional del circuit català Jordi Comas (C.N. Molins de Rei), Arnau Bellapart (C.T. Sant Joan de les Abadesses), i els atletes de l’Excelent Center Lluís Aguilar i Xavier Torrades. L’elevat ritme ciclista del manresà Llobet, superior en 15 segons per quilòmetre sobre els seus adversaris li va permetre de córrer el tercer segment de 2,5 km de cursa a peu amb comoditat, finalitzant la prova en primera posició amb un registre final de 54 min 7 s. Roc va fer honor a la seva gran condició de corredor deixant enrera als seus companys de persecució, finalitzant en una meritòria segona posició amb un temps de 56 min 13 s. Torrades per la seva part va realitzar el segment final amb un ritme progressiu, avançant fins a la tercera plaça del pòdium i conquerint el campionat de Catalunya universitari amb un registre final de 56 min 23 s. Aguilar fou el primer júnior i Joan Domènech (C.N. Olot) es va classificar a la primera posició del veterans. Marc Carbonell finalitzà en onzena posició donant la victòria per equips a l’Excelent Center Club. Marta Cusidó (C.N. Sabadell) va dominar la categoria femenina i des de l’inici es va situar a la primera posició afegint una nova victòria al seu palmarès amb un registre final de 1 h 5 min 47 s. Anna Henestrosa (C.J. Moià) va finalitzar en segona posició i amb un temps de 1 h 9 min 42s es va proclamar campiona universitària. Per la tercera posició Marta Vives es va imposar a l’esprint a la seva companya del C.N. Mataró Marta Noé, creuant la línia d’arribada totes dues a 9 segons d’Henestrosa. Maria Sarradó (C.N. Reus Ploms) i Montserrat Cuevas (C.N. Mataró) es van classificar a la primera posició de les categories de júnior i veteranes, respectivament. La dècima posició final d’Anna Llobet va donar la victòria per equips femenins al Centre Natació Mataró.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.