Alberto Juzdado guanya la XXVI edició de la Marató de Barcelona.

0
529

El atleta madrileny del Fila, Alberto Juzdado es va proclamar guanyador de la XXVI edició de la Marató de Barcelona, disputada aquest matí, amb un temps de 2,10,53 En segon lloc es va classificar el guanyador de l’any passat, el kenyà Benjamin Rotich amb 2:12:30, i 3èr ha estat el atleta andorrà Toni Bernadò, que amb un temps de 2.14,25 a assolit el Campionat de Catalunya. En categoria femenina el podi ha estat format per l’atleta del Marroc Whahbi Kenza amb un temps 2:38:36 en el seu debut en la distància, desprès d’haver guanyat les dues últimes edicions de la Cursa de El Corte Inglés, segona ha estat la russa Oxana Kouzmicheva amb 2:40:47 i tercera Olena Rozhko de Ucraïna amb 2:48:17. La campiona de Catalunya ha estat la atleta del F.C Domingo Catalán, Carme Ballesteros amb un temps de 2:59:18, que representa millor marca personal. La corredora de terrassa, repeteix la condició de Campiona de Catalunya, assolida l’any passat. Juzdado, que amb la seva victoria ha trencat la supremacia d’atletes africans des de l’any 1996 en que va guanyat Benito Ojeda, ha trencat la cursa en el km. 28 on s’ha distanciat de Benjamin Rotich, i ha estat en temps de millorar el rècord de la prova que té des de 1998 el marroquí Abdeslam Serrock en 2:09.48, però en el tram final de la cursa les forcen no el han respost lo suficient per mantenir el ritme necessari per assolir-ho. Entre els atletes favorits que s’ha tingut de retirar cal destacar en categoria masculina al badaloní Javier Caballero, que ha estat estar tota la cursa lluitant pels primers lloc, i en categoria femenina, Teresa Pulido. En cadira de rodes el primer classificat ha estat el corredor del Club Atlètic Granollers Roger Puigbó que ha revalidat la seva supremacia dels darrers anys. Pel que fa a la participació popular, han arribat 2.763 corredors dels prop de 3.200 inscrits. El sol ha lluït tot el matí, i conforme avançava la jornada la calor a anat fent acte de presència. Moments abans de la sortida la organització de la Marató va llegir un manifest de protesta contra la guerra, sumant-se a les accions que amb aquest sentit se han fet durant aquest cap de setmana. Salutacions

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.