Es tanca el millor Indoor de la història per Espanya amb 6 medalles .

0
297

Després de l’or de Manuel Martinez en llençament de pes i les 4 medalles de plata per Marta Dominguez i Alberto Garcia en 3000 metres, Glory Alozie en 60 metres tanques, Yago Lamela en salt de llargada i la medalla de bronze de Mayte Martinez en 800 metres es tanca el millor campionat del Món Indoor per a la selecció espanyola. Amb aquestes 6 medalles Espanya es situa sisena en el medaller per darrera dels Estats Units (17), Russia (12) Suècia (4), Gran Bretanya (7) i Etiòpia (3).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.