Atletes del CAL UdL al campionat d

0
510

Aquest cap de setmana tenen lloc els Campionats d’Espanya Indoor de les Categories Cadet (València) i Juvenil (Saragossa) i el Campionat d’Espanya de Cros Infantil i Cadet (Vilaseca-Salou). El CAL-UdL hi participa amb una nodrida expedició, que confirma el bon moment de la seva promoció. Així doncs, en categoria cadet, viatgen a València, Josep Segués, campió de Catalunya Indoor de Llargada, Triple Salt i 60m.t., Gerard Sans, Campió de Catalunya de proves combinades, Juan Manuel Martínez, sots-campió de Catalunya de 60m.tanques i Francesc Pifarré, bronze català al salt d’alçada. En categoria Juvenil competiran a Saragossa, Nazaret Morell, sots-campiona de Catalunya de 200m.ll., Gèlia Costes, sots-campiona de Catalunya de 60m.t., Alexis Delgado, campió de Catalunya de pes. El responsable de salts del CAL-UdL, Marc Julià serà l’encarregat de dirigir l’expedició de la FCA a València. Per una altra part, també aquest diumenge tindrà lloc el Campionat d’Espanya Infantil i Cadet de Cros a Vilaseca-Salou, on 2 atletes del CAL-UdL representaran a Catalunya en la categoria cadet. Són Alfons Farran, Campió de Catalunya Indoor de 3000m.ll. i bronze català de cros, i Julia Gelabert. L’entrenador de mig-fons i fons del CAL-UdL és l’actual seleccionador català de cros cadet masculí i dirigirà l’expedició catalana que aspira a pujar al pòdium en categoria cadet masculina. Servei de premsa CAL UdL

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.