Aquest diumenge es celebra la VI MARATÓ PER RELLEUS VILA DE PALAFRUGELL EKIDEN , IV CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RELLEUS EN RUTA

0
506

El proper diumenge 16 de març es celebra a l’Avinguda del Mar de Palafrugell, sobre un circuit homologat de 5 km, la VI MARATÓ PER RELLEUS VILA DE PALAFRUGELL , EKIDEN , IV CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RELLEUS EN RUTA. Com a novetats importants per la present temporada hi ha la incorporació de la prova al calendari de la RFEA. Aquest fet permetrà la presència d’equips estrangers i de fora de Catalunya. També cal esmentar que, després de tres edicions d’acollir-se a la fórmula de 5 corredors, es torna al plantejament clàssic , internacionalment reconegut com EKIDEN, de 6 corredors/es que fan respectivament 5 – 10 – 5 – 10 – 5 – 7,195 km . El Girona Costa Brava – C.A.Palafrugell en categoria masculina i el C.A.Manresa en categoria femenina defensaran els títols de Campions de Catalunya, obtinguts la temporada passada. Els rècords de la prova els ostenten el GEEG en categoria masculina des del 2001 amb 2h 19: 46 i el C.A.Manresa en categoria femenina de l’any 2002 amb 2h48:27 A part de la classificació federada, es preveuen classificacions d’equips no federats, tant masculins com femenins, mixtes ( 3 homes i 3 dones ) i d’empreses i entitats no atlètiques.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.