Alberto Juzdado, Javier Cortés Huete y Abel Antón hi seran el dissabte a La Fira del Corredor de la Marató de Barcelona

0
428

La Fira del Corredor, instalada aquest any al Palau del Cinquanteneri (Nº 2) del recinte de la Fira de Barcelona, donarà divendres el tret de sortida a la XXVI edició de la Marató de Barcelona, que es celebrarà el proper diumenge 16 de març pels principals carrers de la capital catalana. La Fira del Corredor, a la qual s’accedirà per la porta Torre Otero de la avinguda del Paral•lel, estarà oberta divendres i dissabte de 10.00 a 20.00 hores. L’atleta amb millor marca dels participants a la Marató d’aquest any, el madrileny de l’equip Fila Alberto Juzdado (2h.08’01”), visitarà el dissabte la Fira i des de les 18.00 a les 19.00 hores firmarà autògrafs a l’estand de l’empresa patrocinadora de la cursa juntament amb el maratonià català Javier Cortés Huete, també de l’equip Fila. El mateix dia, el doble campió del món de maratò, el sorià Abel Antón, ja retirat de la competició, també firmarà autògrafs a l’estand de Reebok de 12.00 a 13.00 i de 17.00 a 18.00 hores A banda de recollir els seus xips i pitrals, el participants a la Marató i públic en general podran trobar a la Fira del Corredor tot tipus d’estands de les principals marques de roba esportiva, productes alimentaris i dietètics, entitats, organitzadors d’altres maratons i curses de fons, etc. La Fira serà també el punt de trobada per a l’habitual Pasta Party que tindrà lloc dissabte a partir de les 15.00 hores. La XXVI edició de la Marató de Barcelona tindrà, més que mai, una doble vessant. Per una banda, la del corredor popular, que tindrà un marge de fins a 6 hores de límit per completar els 42,195 kms. del recorregut. I per altra, la dels professionals, que intentaran, amb la presència sobretot d’Alberto Juzdado i Javier Caballero, baixar de les 2h.09’37” i convertir una altra vegada la Marató de Barcelona en la més ràpida d’Espanya. El recorregut de la cursa, pràcticament pla i molt urbà, sortirà a les 8.30 hores del diumenge des de l’avinguda Maria Cristina i tornarà al mateix punt després de passar per sis districtes de Barcelona i una entrada fugaç a L’Hospitalet de Llobregat. El termini d’inscripcions s’acaba avui i s’espera superar la xifra dels 3.300. Més informació de la Marató: www.redestb.es/marathon_cat 93.342.65.17 o 607.60.30.67

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.