Domini del Club Natació Reus Ploms a Terrassa

0
494

El Club Natació Terrassa va organitzar el passat diumenge 9 de març la quarta edició del Duatló Ciutat de Terrassa, prova inclosa dins el Circuit Català de l’especialitat, esdeveniment que va reunir a 169 atletes. La competició es va disputar sobre els clàssics 3 sectors d’aquesta especialitat, amb 6 km de cursa a peu inicial, 20 de ciclisme en un exigent però segur circuit de ciclisme urbà, i 3 km de cursa a peu final. La primera de les dues voltes del primer segment de cursa a peu ja va deixar clara la superioritat dels atletes més ràpids del Club Natació Reus Ploms, i d’un grup capdavanter compost per 5 atletes que van prendre 20 segons d’avantatge, Mário Mazana, Josep Manel Juárez i Xavier Queralt, van mostrar una tàctica elemental consistent en distanciar al màxim als seus perseguidors amb la finalitat d’arribar a la transició al ciclisme amb un bon grapat de segons per garantir les primeres posicions. Xavier Torades (Excelent Center) i Jordi van Hedel (C.N. Sabadell) van aconseguir mantenir-se al nivell dels corredors del "Ploms" dins el primer sector. A la primera de les quatre voltes del segment de ciclisme Juárez i Mazana es van distanciar dels seus companys del grup capdavanter de la primera part de la prova, i amb relleus organitzats sobre la bicicleta van incrementar la diferència progressivament, arribant a la segona transició amb mig minut d’avantatge. Amb la competició pràcticament decidida al tercer segment, Mazana i Juárez van finalitzar la prova junts en primera i segona posicions, i sense disputar l’esprint final van comptabilitzar un temps total de 1 h 2 min 29 s. Per la tercera posició va haver una gran rivalitat, i Xavier Queralt va aprofitar la seva velocitat en el segment de cursa a peu per obtenir la tercera plaça d’un pòdium completat pels homes del C.N. Reus Ploms. José Luis Cano (C.N. Mataró) va finalitzar en quarta posició amb un registre de 1 h 3 min 1 s, creuant la línia de meta 9 segons per darrera de Queralt. Jordi Comas (C.N. Molins de Rei) va finalitzar en sisena posició assolint la primera posició provisional del Circuit Català de Duatló 2003. Francesc Godoy (C.N. Barcelona) i Josep Cendrós (C.N. Reus Ploms) van ser els primers classificats dins les categories de júnior i de veterans, respectivament. Teresa Benet es va mantenir tota la prova en primera posició dins la categoria femenina, i si be la seva companya del Club Triatló Sant Joan de les Abadesses Elisabet Bosch va situar-se en segona posició a l’inici de la prova, l’atleta júnior del C.N. Reus Ploms Maria Sarradó va remuntar posicions al sector de ciclisme arribant a la segona transició a només 10 segons de Benet. Al tercer segment no va haver canvis i Benet va guanyar la prova amb un temps final de 1 h 16 min 33 s, situant-se a la primera posició provisional del Circuit Català de l’especialitat. Sarradó va finalitzar en segona posició a 14 segons de Benet i Regina Mola (C.N. Mataró) va assolir la tercera posició amb un temps final de 1 h 17 min 52 s. L’equip femení del Club Triatló Sant Joan de les Abadesses es va classificar en primera posició.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.