Amb la presència d’Alberto Juzdado aquest dijous es presenta la XXVI Marató de Barcelona

0
493

La XXVI edició de la Marató de Barcelona, que es celebrarà el proper diumenge 16 de març, es presentarà aquest dijous al Saló de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelona, que és un dels organitzadors de la prova juntament amb la comissió Marathon Catalunya, la Federació Catalana d’Atletisme, la Diputació de Barcelona i Grau & Barrau Asociados. A l’acte de presentació, que presidirà Albert Batlle, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona i Diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona, hi serà present madrileny Alberto Juzdado, un històric de la marató espanyola, que serà una de les grans estrelles de la prova. Juzdado, doble guanyador de la marató de Tokio (1998 i 2000), medallista de bronze a l’Europeu d’Helsinki’94 i cinquè al de Munich’02, acredita una millor marca de 2h.08’01” i serà un dels favorits a la victòria juntament amb els seus companys del Fila Team Javier Caballero i el kenià Benjamin Rotich, guanyador de la passada edició. La XXVI Marató de Catalunya, que estrena el patrocini de la firma Fila i repeteix el mateix recorregut urbà de l’any 2002 amb sortida i arribada a la avinguda Reina Maria Cristina, té com a un dels seus principals objectius tornar a recuperar el rècord de marató més ràpida d’Espanya que havia assolit el 1998 amb 2h.09’48” i que el mes de novembre passat li va treure la Marató de Sant Sebastià (2h.09’37”).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.