Carme Blay es proclama campiona estatal

0
403

Carme Blay va complir els pronòstics i va adjudicar-se el campionat d’Espanya en pista coberta que es va disputar aquest cap de setmana passat a València en la prova dels 60 metres llisos, que es va convertir, per novena vegada consecutiva, en la reina indiscutible de la velocitat estatal. La ribetana, que va superar les molèsties que arrossega al peritenó, va vèncer en la final amb un temps de 7"42, la seva millor marca de la temporada; una marca que, malauradament, no li permet assolir la mínima per participar al mundial que s’ha de disputar a Birmingham (Anglaterra) d’aquí a dues setmanes.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.