Agustí Roc i Jordi Martín premiats per l’ARC

0
521

El dilluns dia 3 de març en el Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat de Catalunya, es va fer el lliurament dels premis de l’Alt Rendiment Català. Entre els premiats estaven Agustí Roc (Centre Excursionista Sant Boi) i Jordi Martín (Club Excursionista Ripoll), pels seus pòdiums al Campionat Mundial de Curses de Muntanya. Agustí Roc va obtenir la primera posició al Campionat del Món de Curses de Muntanya 2002 i Jordi Martín la tercera, a més de ser el campió de la Copa Catalana de Curses de Muntanya de la FEEC 2002. Els dos esportistes de la FEEC van ser premiats conjuntament amb esportistes de renom com Reyes Estévez, Albert Costa, Alex Corretja, Dani Pedrosa, Gervassi Deffer, etc. Els premis ARC es lliuren anualment a aquells esportistes catalans que han aconseguit pòdiums a nivell internacional a campionats d’Europa i del Món, i que no opten a les beques que també lliura el Consell Català de l’Esport. L’acte va està presidit pel Conseller de Cultura de la Generalitat, el Sr. Jordi Vilajoana, el Secretari General de l’Esport Josep Maldonado, la directora del Consell Català de l’Esport, la Sra. Glòria Pallé i el President de la UFEC David Monne. L’acte també va comptar amb la presència de la Sra. Marta Ferrusola, esposa del President de la Generalitat. Per part de la FEEC, van assistir el President Sr. Anton Fontdevila i el responsable de la Selecció Catalana de Curses de Muntanya Lluís Aloy.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.