El 33è Cros Amorós tindrà canvis en el recorregut

0
407

El circuit del 33è Cros Amorós, que se celebra a Can Zam, presentarà canvis en l’edició d’enguany a causa de les obres que s’estan fent a la zona del parc per la construcció de la línia 9 del metro. L’organització ha començat ja a preparar la cursa, que se celebrarà el 9 de març. La presentació oficial del cros Amorós es farà a la sala de plens de l’Ajuntament de Santa Coloma el 6 de març. La participació d’atletes com ara el colomenc Benito Ojeda i el badaloní Driss Lakhouaja -guanyador del cros de fa dos anys- sembla segura.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.