CAMPIONAT D’ESPANYA EN PISTA COBERTA

0
536

Aquest cap de setmana, 1 i 2 de març, es celebrarà el XXXIXè Campionat d’Espanya Absolut en Pista Coberta al Palau dels Esports “Velòdrom Lluís Puig” de València. Més de vuitanta atletes catalans participaran en aquest campionat estatal. El Campionat d’Espanya és decisiu per a la formació de l’equip estatal que participarà als Campionats del Món que es celebraran a Birmingham del 14 al 16 de març. De la representació catalana destaca la presència d’atletes com Jordi Mayoral (GEiEG), inscrit en les proves de 60 i 200 metres, atleta que va ser campió d’aquestes dues distàncies en l’edició de 1995. En 800 m cal destacar a Lluís Fco. Martín (GEiEG), en els 3.000 metres Yusef El Nasri (CA Adidas) és un seriós aspirant a la victòria final. En salts podem destacar al jove Roger Noguera (Carrefour-Dominiques) acreditat amb la tercera millor marca de la temporada en salt amb perxa, a Josep Mª Gener (GEiEG) en salt de llargada i a Eduardo Pérez (FC Barcelona) en triple salt, també tercera millor marca de l’any. En 60 m tanques, Javier Vega (FCB) intentarà reeditar el títol aconseguit l’any 2.000. Per últim, Marc Magrans (Kelme-C.) també és un dels favorits en la prova de l’heptatló. En dones destaca la presència de Carme Blay (V. Terra i Mar), que intentarà sumar un títol més als seus vuit campionats estatals consecutius en la distància de 60 m llisos. En 800 metres, Marta Martín (A.A. Catalunya) intentarà lluitar pels llocs de pòdium. En la prova de 1.500 metres, Natàlia Rodríguez (CA Adidas) és la clara favorita per aconseguir el seu primer títol estatal absolut en pista coberta. En perxa, Mònica Ballesteros (Integra 2) intentarà estar en els llocs d’honor després d’haver batut el rècord català el passat cap de setmana. La llançadora Irache Quintanal (FCB) també es troba dintre de les favorites en el llançament de pes, i per últim en la prova de pentatló, Imma Clopes (G. Costa Brava) lluitarà per aconseguir un títol més a la seva llista de 6 campionats estatals.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.