Lleida triomfa al Català de Duatló

0
475

Mireia Santesmasses, enrolada des de fa temps al Club Natació Montjuïc, és una de les seleccionades per representar Catalunya al Campionat d’Espanya de duatló, en la categoria sub-23, que es disputarà a Extremadura el pròxim mes d’abril. L’atleta balaguerina va aconseguir el passaport per als Nacionals al proclamar-se campiona de Catalunya en el duatló disputat al Raval de Jesús (Tortosa), on va invertir una hora i 17 minuts per cobrir corrent un circuit de 7,8 quilòmetres i 23 més amb bicicleta. A l’atleta balaguerina, que l’any passat ja va ser subcampiona d’Espanya per equips de duatló com a representant de l’equip català, l’afició per l’esport li ve des de petita, però només fa dos anys que es va iniciar en el duatló, una modalitat que, segons explica, "requereix estar en molt bona forma física i mental". No obstant, la seua especialitat és el triatló, disciplina que combina l’atletisme, la natació i el ciclisme. La seua bona actuació al duatló de Mataró, en què també es va proclamar campiona, li va fer plantejar-se seriosament aquesta modalitat. Mireia, que estudia un mòdul d’esports a l’IES Màrius Torres de Lleida i treballa com a monitora de natació i d’esports amb nens, lamenta que en aquestes especialitats "t’has de buscar la vida pel teu compte, ja que, per exemple a Lleida no hi ha cap club especialitzat". Segons explica, aquestes modalitats esportives "són poc agraïdes per a l’atleta, perquè requereixen molt esforç i no estan valorades ni per les institucions ni per la societat".

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.