Roger Noguera es proclama campió d’Espanya promesa

0
509

El lleidatà Roger Noguera del Carrefour Dominiques va aconseguir aquest cap de setmana el Campionat d’Espanya promesa en pista coberta en salt de perxa, que es va disputar a Sevilla. Noguera, que té 20 anys, va aconseguir la medalla d’or amb un gran salt de 5,30. Aquesta marca és rècord personal, ja que el màxim que havia saltat el lleidatà era 5,20. A més, Noguera va aconseguir la mínima per disputar l’Europeu sub-23 que se celebrarà a Polònia al juliol i per al Nacional absolut a València al març. D’altra banda, el marroquí Ayad Landassem, també del Dominiques, va guanyar el Català de cros curt de 4.300 metres amb un temps d’11’54".

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.