García Bragado, subcampió del Nacional de marxa

0
301

El madrileny Jesús Ángel García Bragado va aconseguir la medalla de plata en la 72 edició del campionat d’Espanya de marxa, que es va celebrar ahir a Orense. García Bragado va marcar un temps de 3:46.03, a quatre minuts del guanyador, el basc Mikel Odriozola, que va revalidar el títol. En tercera posició va quedar Mario Avellaneda. La prova va ser bastant dura, ja que hi havia una temperatura de cinc graus i nombrosos atletes, malgrat que a poc a poc es va escalfar el dia, van abandonar. En categoria femenina, la catalana Maria Vasco també va revalidar el títol.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.