El Fila Team, amb un potent equip a la XXVI Marató de Barcelona

0
473

El Fila Team presentarà un potent equip a la XXVI Marató de Barcelona que es disputarà el proper dia 16 de març a la capital catalana exactament en el mateix recorregut de 42,195 kms, de la passada edició, amb sortida i arribada a l’avinguda Reina Maria Cristina, La prova, co-organitzada per l’Ajuntament de Barcelona, Marathon Catalunya, la Federació Catalana d’Atletisme, la Diputació de Barcelona i Grau&Barrau Asociados, tindrà a la firma Fila com a nou patrocinador. Alberto Juzdado, medalla de bronze a l’Europeu d’Helsinki’94 i cinquè l’any passat a Munic, serà la gran estrella del Fila Team a la Marató de Barcelona. El veterà atleta madrileny, de 36 anys, doble guanyador de la marató de Tokio i la marca personal del qual és de 2h.08’01”, serà un dels aspirants a la victòria amb el seu company Javier Caballero, també integrant de l’equip espanyol de marató que va guanyar la Copa d’Europa de la especialitad a Munic. Caballero, de 29 anys, acredita una millor marca de 2h.10’41” obtinguda el 2 de decembre de 2001 a la marató de Milà, a la qual va acabar sisè. El badalonès, que acostuma a entrenar durant alguns mesos a l’any a Itàlia i a Kènia a les ordres del prestigiós tècnic Federico Rosa, aspira a convertir-se en el primer català en guanyar la Marató de Barcelona des que el 1996 ho va fer Benito Ojeda. Precisament Ojeda, també integrant del Fila Team i dues vgades guanyador de la prova (1994 y 1996), tornarà a córrer a Barcelona. El veterà fondista català, de 36 anys, ha estat també dues vegades campió d’Espanya de la especialitad (2000 y 2001) i acredita una millor marca de 2h.13’24”. Un altre ex guanyador i atleta del Fila Team, Benjamin Rotich, estarà també a la línea de sortida de la prova. El kenià va guanyar l’any passat davant de les fonts de Montjuïc i va establir la seva millor marca a la distància (2h.12’07”). I amb ells estarà també Oscar Martín, un bon corredor de cross que acredita 2h.14’24” en marató i 1h.04’04” en mitja marató. Fira del corredor Com és habitual a totas les maratons, la de Barcelona anirá acompanyada de vàries activitats paral•leles com la Fira del Corredor, que tindrà lloc els dies 14 i 15 de març de 10.00 a 20.00 hores. L’escenari elegit aquest any per a la Fira del Corredor es el Palau Nº 2 de la Fira de Barcelona, amb entrada i sortida per la porta de la Torre Otero, a la avinguda del Paral•lel. Dissabte 15 a partir de les 14:00 h es celebrarà la tradicional Pasta Party per a tots els atletes. Página web a Internet Per a ampliar la informació sobre altres aspectes de la prova com el recorregut, historial, inscripcions, etc., la pàgina oficial de la XXVI Marató de Barcelona a internet és www.marathoncatalunya.com Telèfonos d’Informació: 93 342 65 17 – 607 60 30 67

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.