El Fila Team, amb un potent equip a la XXVI Marató de Barcelona

0
308

El Fila Team presentarà un potent equip a la XXVI Marató de Barcelona que es disputarà el proper dia 16 de març a la capital catalana exactament en el mateix recorregut de 42,195 kms, de la passada edició, amb sortida i arribada a l’avinguda Reina Maria Cristina, La prova, co-organitzada per l’Ajuntament de Barcelona, Marathon Catalunya, la Federació Catalana d’Atletisme, la Diputació de Barcelona i Grau&Barrau Asociados, tindrà a la firma Fila com a nou patrocinador. Alberto Juzdado, medalla de bronze a l’Europeu d’Helsinki’94 i cinquè l’any passat a Munic, serà la gran estrella del Fila Team a la Marató de Barcelona. El veterà atleta madrileny, de 36 anys, doble guanyador de la marató de Tokio i la marca personal del qual és de 2h.08’01”, serà un dels aspirants a la victòria amb el seu company Javier Caballero, també integrant de l’equip espanyol de marató que va guanyar la Copa d’Europa de la especialitad a Munic. Caballero, de 29 anys, acredita una millor marca de 2h.10’41” obtinguda el 2 de decembre de 2001 a la marató de Milà, a la qual va acabar sisè. El badalonès, que acostuma a entrenar durant alguns mesos a l’any a Itàlia i a Kènia a les ordres del prestigiós tècnic Federico Rosa, aspira a convertir-se en el primer català en guanyar la Marató de Barcelona des que el 1996 ho va fer Benito Ojeda. Precisament Ojeda, també integrant del Fila Team i dues vgades guanyador de la prova (1994 y 1996), tornarà a córrer a Barcelona. El veterà fondista català, de 36 anys, ha estat també dues vegades campió d’Espanya de la especialitad (2000 y 2001) i acredita una millor marca de 2h.13’24”. Un altre ex guanyador i atleta del Fila Team, Benjamin Rotich, estarà també a la línea de sortida de la prova. El kenià va guanyar l’any passat davant de les fonts de Montjuïc i va establir la seva millor marca a la distància (2h.12’07”). I amb ells estarà també Oscar Martín, un bon corredor de cross que acredita 2h.14’24” en marató i 1h.04’04” en mitja marató. Fira del corredor Com és habitual a totas les maratons, la de Barcelona anirá acompanyada de vàries activitats paral•leles com la Fira del Corredor, que tindrà lloc els dies 14 i 15 de març de 10.00 a 20.00 hores. L’escenari elegit aquest any per a la Fira del Corredor es el Palau Nº 2 de la Fira de Barcelona, amb entrada i sortida per la porta de la Torre Otero, a la avinguda del Paral•lel. Dissabte 15 a partir de les 14:00 h es celebrarà la tradicional Pasta Party per a tots els atletes. Página web a Internet Per a ampliar la informació sobre altres aspectes de la prova com el recorregut, historial, inscripcions, etc., la pàgina oficial de la XXVI Marató de Barcelona a internet és www.marathoncatalunya.com Telèfonos d’Informació: 93 342 65 17 – 607 60 30 67

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.