El Club Atlètic Lleida-UdL obté uns dels millors resultats de la seva història en les categories Cadet i Juvenil.

0
515

En els Campionats de Catalunya Cadet i Juvenil de Pista Coberta que han tingut lloc aquest cap de setmana a la ciutat barcelonina de Vilafranca del Penedès, el CAL-UdL ha obtingut 14 medalles. En Cadets els exits han vingut de la ma de: * Alfons Farran, OR en els 3000m.ll. (9’18") cad. Masc. Aquest atleta també parteix amb moltes opcions per proclamarse Campió del Catalunya de Cros el proper diumenge al Circuit de Corbins. * Josep Segués, OR en 60m.t. (9"51), OR en Triple (12’47m) i OR en llargada (5’85m) Cad. Masc. * Marc Peremiquel, OR en pes (12’54m) Cad. Masc. * Juan M. Fernández, ARGENT en 60m.t. (9"69) Cad. Masc. * Xavier Pifarré, BRONZE en alçada (1’64m) Cad. Masc. * Gerard Sans, BRONZE en triple (11’23m) i BRONZE en llargada (5’35m) Cad. Masc. En categoria Juvenil, les medalles han estat de: * Alexis Delgado, OR en pes (13’99m) Juv. Masc. * Natzaret Morell, ARGENT en 200m.ll. (25"89) Juv. Fem. * Gèlia Costes, ARGENT en 60m.t. (9"25) Juv. Fem. * Laura Camerino, BRONZE en Triple (10’70m) Juv. Fem. * Sandra Sarri, BRONZE en 3000m.ll. (11’14"01) Juv. Fem. La pràctica totalitat dels medallistes han assolit la marca de participació en els respectius Campionats d’Espanya, esperant que allí puguin assolir uns bons resultats i alguna medalla més per Lleida.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.