Duartló, Joan Albert Camps imparable a Caldes de Montbui

0
503

El passat diumenge 16 de febrer 192 participants van prendre la sortida a Caldes de Montbui amb ocasió de la XIa edició del duatló de muntanya, segona prova del circuit català de l’especialitat. El primer sector de 7 km de cursa a peu va portar als atletes fins a Torre Marimon, centre neuràlgic de la prova, lloc a on els corredors es van transformar en ciclistes de muntanya per cobrir els ràpids 17 km del segon segment. Els 3 km de cursa a peu del tercer sector no van oferir canvis a la primera posició i Joan Albert Camps (Sport Lliure) va obtenir la victòria desprès d’haver dominat la prova en solitari des de l’inici, creuant la línia d’arribada en primera posició amb un temps de 1 h 9 min 1 s, refermant la seva superioritat al circuit català. Xavier Cadena (P.C. Bonavista) i Àngel Fernández (C.N. Mataró) van assolir la segona i tercera posicions amb uns registres de 1 h 11 min 22 s i 1 h 1 h 11 min 39 s, respectivament. Beth Serrano va creuar la línia d’arribada en primera posició amb un temps final de 1 h 25 min 22 s afavorida pel seu gran parcial del segon segment a on va superar a Regina Mola (C.N. Mataró), classificada en segona posició a 39 segons de Serrano. En tercer lloc va finalitzar el duatló Marta Noé amb un registre de 1 h 30 min 44 s, decidint la classificació per equips a favor del Centre Natació Mataró, club que també va assolir la victòria per equips a la categoria masculina.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.