Duartló, Joan Albert Camps imparable a Caldes de Montbui

0
440

El passat diumenge 16 de febrer 192 participants van prendre la sortida a Caldes de Montbui amb ocasió de la XIa edició del duatló de muntanya, segona prova del circuit català de l’especialitat. El primer sector de 7 km de cursa a peu va portar als atletes fins a Torre Marimon, centre neuràlgic de la prova, lloc a on els corredors es van transformar en ciclistes de muntanya per cobrir els ràpids 17 km del segon segment. Els 3 km de cursa a peu del tercer sector no van oferir canvis a la primera posició i Joan Albert Camps (Sport Lliure) va obtenir la victòria desprès d’haver dominat la prova en solitari des de l’inici, creuant la línia d’arribada en primera posició amb un temps de 1 h 9 min 1 s, refermant la seva superioritat al circuit català. Xavier Cadena (P.C. Bonavista) i Àngel Fernández (C.N. Mataró) van assolir la segona i tercera posicions amb uns registres de 1 h 11 min 22 s i 1 h 1 h 11 min 39 s, respectivament. Beth Serrano va creuar la línia d’arribada en primera posició amb un temps final de 1 h 25 min 22 s afavorida pel seu gran parcial del segon segment a on va superar a Regina Mola (C.N. Mataró), classificada en segona posició a 39 segons de Serrano. En tercer lloc va finalitzar el duatló Marta Noé amb un registre de 1 h 30 min 44 s, decidint la classificació per equips a favor del Centre Natació Mataró, club que també va assolir la victòria per equips a la categoria masculina.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.