Toni Peña guanya la VIIIa edició de la Mitja-Marató de Gavà 2003

0
520

Dos anys després de la seva primera participació a Gavà (1h03,35 a l’any 2001) Toni Peña torna i guanya esplèndidament, baixant 20 segons la millor marca del circuit que el mateix posseïa deixant-lo amb 1h03,15. El segon classificat a estat Addeslam Haimad del Fila Domingo Catalán amb un temps de 1.04.46 i com a tercer el jove Roger Roca del C.A. Igualada amb 1.05.25. En categoria femenina, la guanyadora a estat Esther Solera de la Joventut Atlètica Sabadell amb un temps de 1.16.21, segona la lituana Olga Kosel i tercera classificada l’atleta olímpica resident a Viladecans Maria Lluïsa Muñoz amb 1.20.40. Enguany la prova era també Campionat de Catalunya de Mitja-Marató. Els guanyadors han estat en categoria masculina: primer Roger Roca del CA Igualada, segon Benito Ojeda del Fila Domingo Catalán i tercer Carles Casero també del Fila. En categoria femenina: primera Esther Solera de la JA Sabadell, segona Maria Lluïsa Muñoz i tercera Montse Bergada CA Castellar. Per Clubs, l’equip guanyador masculí ha estat el Fila Domingo Catalán i l’equip femení, CA Can Mercader (Cornellà). Bon temps i temperatura ideal per la practica esportiva. Més de 1500 atletes arribats a meta. Arribada al estadi d’atletisme de la Bobila ple de públic. Mol bona organització per part del C.A. Gavà i els Ajuntament de Gavà i Castelldefels.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.