Toni Peña guanya la VIIIa edició de la Mitja-Marató de Gavà 2003

0
331

Dos anys després de la seva primera participació a Gavà (1h03,35 a l’any 2001) Toni Peña torna i guanya esplèndidament, baixant 20 segons la millor marca del circuit que el mateix posseïa deixant-lo amb 1h03,15. El segon classificat a estat Addeslam Haimad del Fila Domingo Catalán amb un temps de 1.04.46 i com a tercer el jove Roger Roca del C.A. Igualada amb 1.05.25. En categoria femenina, la guanyadora a estat Esther Solera de la Joventut Atlètica Sabadell amb un temps de 1.16.21, segona la lituana Olga Kosel i tercera classificada l’atleta olímpica resident a Viladecans Maria Lluïsa Muñoz amb 1.20.40. Enguany la prova era també Campionat de Catalunya de Mitja-Marató. Els guanyadors han estat en categoria masculina: primer Roger Roca del CA Igualada, segon Benito Ojeda del Fila Domingo Catalán i tercer Carles Casero també del Fila. En categoria femenina: primera Esther Solera de la JA Sabadell, segona Maria Lluïsa Muñoz i tercera Montse Bergada CA Castellar. Per Clubs, l’equip guanyador masculí ha estat el Fila Domingo Catalán i l’equip femení, CA Can Mercader (Cornellà). Bon temps i temperatura ideal per la practica esportiva. Més de 1500 atletes arribats a meta. Arribada al estadi d’atletisme de la Bobila ple de públic. Mol bona organització per part del C.A. Gavà i els Ajuntament de Gavà i Castelldefels.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.