Campionat de Catalunya de Cros Curt

0
537

FCO JAVIER MUNUERA i ROSA Mª MORATÓ CAMPIONS CATALANS , Aquets diumenge s’ha celebrat el Vè Campionat de Catalunya de Cros Curt Absolut i Ir per Clubs, organitzat pel Club d’Atletisme Cornellà Atlètic i l’Ajuntament de la ciutat, en el marc del XVIIè Cros Ciutat de Cornellà “Gran Premi la Caixa”. Francisco Javier Munuera (Integra 2) i Rosa Maria Morató (Futbol Club Barcelona) s’han proclamat campions autonòmics d’aquesta especialitat de cros curt en una distància de 4.000 metres en el circuit que hi ha als voltants de l’Estadi Municipal de Cornellà. En la categoria masculina la victòria de la cursa ha estat pel jove marroquí Ayad Lamdassem (Dominiques Lleida) que s’ha adjudicat el triomf al Cros Ciutat de Cornellà “Gran Premi La Caixa”. En segona posició, i Campió Català, ha entrat Munuera, seguit de Ricard Fernández (FCB) i Pol Guillén (FCB) que l’han acompanyat al podi del Campionat Català. En dones s’ha imposat la Rosa Maria Morató (FCB), seguida de Sílvia Muntaner (FCB) i Júlia Estévez (A.A. Catalunya).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.