LA MARATÓ DE BARCELONA JA ESCALFA MOTORS

0
505

La XXVI Marató de Barcelona, que es disputarà el proper 16 de març, ja escalfa motors, A un mes de la celebració de la prova, ja es coneixen alguns detalls de la mateixa. El més rellevant és que estrenarà el patrocini de la firma de roba esportiva FILA y que tindrà al madrileny Alberto Juzdado, medalla de bronze al Europeu de Helsinki’94 i 5è classificat en Munich’2002, com una de les seves principals figures. Biografia de Alberto Juzdado La bonança del 42,195 km. del recorregut, totalment urbà i pràcticament pla, serà propicia per les bones marques, especialment per la presència de Alberto Juzdado, un membre habitual del equip espanyol de marató que aquest any ha triat Barcelona per intentar fer la mínima de participació per el Campionat del Mon que tindrà lloc a finals del mes d’agost a París. Juzdado, nascut fa 36 anys a Madrid, pertany al Club Fila Team, equip que aportarà a varis dels seus millors atletes a la cursa. La firma Fila, que ha subscrit un contracte de patrocini per tres anys amb la Marató de Barcelona, s’estrena aquest any com sponsor en substitució de Adidas. El circuit en el que es disputarà la prova serà el mateix que en la darrera edició, amb sortida i arribada a l’Avinguda Reina Maria Cristina, davant de les fonts de Montjuïc. Amb la Gran Via com gran eix de la cursa, el traçat es dirigirà en primer lloc cap a L’Hospitalet de Llobregat i desprès, travessarà tota Barcelona de oest a est, cap el districte de Sant Andreu, on estarà la mitja marató (21,097 km. / Riera d’Horta), per tornar a l’Avinguda Reina Maria Cristina desprès de baixar cap al mar i travessar el Poble Nou i la Vila Olímpica. La Marató de Barcelona, serà així mateix Campionat de Catalunya absolut i de veterans de la especialitat, i els participants disposaran de fins a 6 hores para completar-la. Tel. Informació: 93 342 65 17

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.