Entrenament per Internautes el dia 2 de Març

0
564

S’acosta la Marató i qui més qui menys surt a fer tirades llargues algun dels caps de setmana pròxims a la marató. Per això des del Club Serra Marina Alella proposem un "macro" entreno de 25 – 27km pel Baix Maresme on ens poguem reunir tots els amics maratonians de la llista i de fóra que ens hem anat coneguent els darrers anys. El dia que hem pensat és el 2 de Març i el punt de trobada el poliesportiu d’Alella a les 8:45. El recorregut passarà per Alella i la façana marítima de Alella, Mongat, Badalona, Masnou i Premià. Tindrem varis companys del Club en punts estratègics per proporcionar-nos avituallament on no hi ha fonts. Ah !!! Per si a algú els 25km li venen llargs (per que no fa la Marató o ho troba massa pròxim al 16 de Març) també hi ha la possibilitat de no fer tot el recorregut sencer. Algú s’hi apunta????

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.