XII CURSA LLARG RECORREGUT MOLLERUSSA – TARRAGONA 82 KM.

0
400

Per aquest dissabte dia 15 de febrer el nostre Club, els Esbufecs, organitzem la cursa de llarg recorregut que cada any ens du fins a diferents llocs de casa nostra. Per aquesta edició l’escollit ha esta la Balconada a Tarragona que dinsta a 82 quilòmetres de la sortida. La mateixa tindrà lloc a les deu del matí davant l’Ajuntament i tindreu 15 hores per finalitzar-la. Hi haurà avituallament i assistència continua i seguiment amb telefonia mòbil pel qui ho desitgi. Tots els inscrits rebran l’itinerari a seguir. El preu de la inscripció és de 22 euros i compren: Avituallaments, diploma, àpat cloenda a base de coc d’escalivada, panadons d’espinancs, etc. ( Típic lleidatà ) i record. A més el trasllat de retorn a Mollerussa un cop arribats tots les corredors. Data màxim de inscripció: dijous dia 13. Telefon de contacte: Manel Porté 686 354 091 vespres ( 20 a 22 hores ) Aquesta cursa no es competitiva, l’ única finalitat és això, finalitzat-la. És indispensable que els participants reconeguin estar en perfecte estat par assolir la distància. L’ organització no es responsabilitza dels d’anys que puguin sofrir els inscrits abans, durant o després de la cursa. Si veniu de Barcelona, podeu fer-ho amb trasport públic i fer el mateix a Tarragona. Us estalviareu molt de temps. D’altres fites assolides en alteriors edicions: Monestir de Montserrat de 100 km. ; Parc Cretaci a Isona 72 km. ; Santes Creus 54 ; Poblet 42 ; Pessebre Vivent Sant Guim de la Plana 34, a més de les més La Seu Vella, Vallbona de les Monges, Sant Crist de Balaguer, Coves del Moro a el Cogull, Càntirs de Verdú i carreró de les Bruixes a Cervera. Participació limitada.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.