XII CURSA LLARG RECORREGUT MOLLERUSSA – TARRAGONA 82 KM.

0
490

Per aquest dissabte dia 15 de febrer el nostre Club, els Esbufecs, organitzem la cursa de llarg recorregut que cada any ens du fins a diferents llocs de casa nostra. Per aquesta edició l’escollit ha esta la Balconada a Tarragona que dinsta a 82 quilòmetres de la sortida. La mateixa tindrà lloc a les deu del matí davant l’Ajuntament i tindreu 15 hores per finalitzar-la. Hi haurà avituallament i assistència continua i seguiment amb telefonia mòbil pel qui ho desitgi. Tots els inscrits rebran l’itinerari a seguir. El preu de la inscripció és de 22 euros i compren: Avituallaments, diploma, àpat cloenda a base de coc d’escalivada, panadons d’espinancs, etc. ( Típic lleidatà ) i record. A més el trasllat de retorn a Mollerussa un cop arribats tots les corredors. Data màxim de inscripció: dijous dia 13. Telefon de contacte: Manel Porté 686 354 091 vespres ( 20 a 22 hores ) Aquesta cursa no es competitiva, l’ única finalitat és això, finalitzat-la. És indispensable que els participants reconeguin estar en perfecte estat par assolir la distància. L’ organització no es responsabilitza dels d’anys que puguin sofrir els inscrits abans, durant o després de la cursa. Si veniu de Barcelona, podeu fer-ho amb trasport públic i fer el mateix a Tarragona. Us estalviareu molt de temps. D’altres fites assolides en alteriors edicions: Monestir de Montserrat de 100 km. ; Parc Cretaci a Isona 72 km. ; Santes Creus 54 ; Poblet 42 ; Pessebre Vivent Sant Guim de la Plana 34, a més de les més La Seu Vella, Vallbona de les Monges, Sant Crist de Balaguer, Coves del Moro a el Cogull, Càntirs de Verdú i carreró de les Bruixes a Cervera. Participació limitada.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.