CAMPIONATS DE CATALUNYA ABSOLUTSDE PISTA COBERTA

0
535

Aquest diumenge s’han celebrat els Campionats de Catalunya Absoluts en Pista Coberta a Vilafranca del Penedès en jornades de matí i tarda, Hem pogut veure un bon nivell de marques, encara que aquest campionats es podrien destacar pel retorn a la competició de dos excel·lents atletes que per diferents motius havien estats retirats de les pistes. Tots dos s’han proclamat Campions Catalans i són Marco Antonio Cepeda que ha guanyat la prova de 3.000 metres llisos amb un registre de 8’21”73, i Carles Geronés que ha vençut el llançament de pes amb un millor tir de 16,58 metres. També podem destacar altres actuacions d’interès com la del velocista gironí, Jordi Mayoral, que ha fet 6”86 en 60 m. També la de Jairo Vera que ha marcat 22”05 en 200 metres i abans en la semifinal havia fet un registre millor de 22”01. En 400 metres Roger Font ha fet una marca de 48”85, i en els 800 metres s’ha tornat a viure un bon duel entre Lluís Fco. Martín i Miquel Quesada. En aquesta ocasió la victòria ha estat pel primer amb una marca de 1’51”93, i l’atleta de Sabadell ha marcat 1’52”16. En triple salt, Eduardo Pérez ha fet un bon concurs amb un millor salt de 15,82 metres. En dones destaca la marca de Carme Blay que ha fet una marca de 7”49 seguida de Margarita de Miguel que ha fet 7”59. En 200 metres, Laura Trapero ha marcat 25”42, i en 400 m, Laia Forcadell 57”08. També s’ha viscut una bona carrera de 1.500 metres amb la victòria d’Alícia Fernández amb 4’31”47 seguida de Montse Mas amb 4’32”01. En la prova de 60 m tanques la Geraldine Garcia ha fet una bona marca de 8”85 i en segon lloc s’ha classificat Maria Rocafiguera amb 8”88. En la prova de salt amb perxa, dues atletes han intentat batre el rècord de Catalunya sense aconseguir-ho, i s’han conformat amb una bona marca de 3,80 metres, encara que el títol ha estat per Mònica Ballesteros i la medalla de plata per Gemma Riatos. Per últim, destacar la victòria d’Irache Quintanal en llançament de pes amb una marca de 15,26 metres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.