Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà

0
322

La Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà es celebra diumenge 16 de febrer, i està organitzada pels Patronats d’Esports dels Ajuntaments de Gavà i Castelldefels, la Diputació de Barcelona, Marathon Catalunya i el Club Atletisme Gavà. La cursa rep, a més, el suport de la Reial Federació Espanyola d’Atletisme i la Federació Catalana d’Atletisme. La Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà és un clàssic del calendari nacional i internacional de les proves de fons. A l’alt nivell esportiu de la cursa cal afegir, però, el seu caràcter popular i multitudinari en obrir les portes a atletes de totes les categories -a partir dels 15 anys-, inclosa l’especifica per a atletes amb cadira de rodes. L’atractiu del recorregut, i el fet que es pugui considerar totalment pla, afavoreix que s’assoleixi la xifra màxima de participants -que l’organització fixa en 1.300-.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.