Mari Vasco guanya els 5000 m marxa de Viladecans 2003

0
425

Esplèndida matinal atlètica a Viladecans, Un any més s’ha celebrat al Parc Torre Roja de Viladecans, el XVIIè Gran Premi de Marxa Atlètica de Viladecans. La atleta local Mari Vasco s’ha imposat amb 21.57 min, a les seves rivals atlètiques la lituana Sonata Milusiskaiter amb 21.59 i la també local Eva Pérez Trujillo del F.C. Barcelona amb 22.03. A destacar la actuació de la Promesa local Beatriu Pascual de la J.A. Sabadell, com a 5ª classificada absoluta amb un tems de 22.15. A la prova masculina de 10.000 m, el guanyador ha estat Juan Manuel Molina del A. Cofrucieza (Múrcia) amb un temps de 41.51 min seguit de molt a prop per J.A. González de la A.A. Catalunya-UBAE amb 42.18 min i el tercer classificat a meta ha estat el Jesús Angel Garcia Bragado del Canal Isabel II amb 43.07. Bon temps i temperatura ideal per la practica esportiva. 170 inscrits de 36 clubs. Circuit ple de públic.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.