Nou Carnet del Subscriptor a la Revista Marathon Catalunya

0
321

A partir de gener del 2003 els subscriptors de la revista Marathon tindran grans avantatges amb el nou CARNET DEL SUBSCRIPTOR. Al donar-te d’alta o renovar la subscripció de l’any 2003 rebràs per correu el teu CARNET DE SUBSCRIPTOR amb el qual tindràs descomptes en el preu d’inscripció de nombroses curses del calendari, a més a més d’altres descomptes en tendes esportives, de dietetica i molts serveis afegits. Cada mes a la revista t’anirem informant dels nous serveis!

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.