La FEEC celebra la seva festa anual

0
582

Aquest divendres dia 31 de gener la casa de cultura de la població d’Abrera (Baix Llobregat) acollirà la novena edició de la Festa de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya. Enguany la organització de la Festa compta amb la col·laboració del Centre Excursionista d’Abrera. Durant l’acte seran lliurats els trofeus als esportistes millors classificats a les diverses competicions organitzades per la FEEC el passat any 2002, així com també altres distincions i reconeixements. A més dels premis als vencedors de les Copes Catalanes de totes les especialitats, la FEEC lliurarà també: el Premi Vèrtex a un recull d’itineraris de muntanya, Premis a les Activitats d’Alt Nivell any 2002, Plaques commemoratives a Entitats que celebren aniversaris, una menció especial al Comitè de Refugis de la FEEC per la seva trajectòria de més de 70 anys, Homenatge a la Selecció Catalana de Curses de Muntanya per la seva excel·lent temporada, i una menció a la Trajectòria Esportiva al Sr. Josep Maria Sala i Albareda, del Centre Excursionista de Catalunya. Divendres, 31 de gener de 2003, a les 20h. A la Casa de Cultura d’Abrera (Baix Llobregat) c/ Federico Garcia Lorca, 17

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.