La cursa "2 turons" celebrada a Moià aquest diumenge passat fou un èxit de participació i bon ambient

0
488

En la seva 1a edició van prendre la sortida 200 atletes amb ganes de camins i corriols, El primer a passar la línia de meta fou Sergi Rodríguez (C T Moià) que feu el circuit amb 37′ 42”. En Sergi va passar al segon classificat en Guillem Vilalta (Domingo Catalán FC) en l’últim tros de baixada. El tercer classificat va ser en Toni M. Bravo (C. T. Moià) que va anar escapat amb el guanyador gran part de la prova però al final es va veure superat pels dos primers. Amb noies va guanyar Carme Ballesteros (Fila Domingo Catalán) amb un temps de 47’12”, obrint forat des del principi amb la segona i tercera classificades Teresa Forn (C. A. Vic) i Cristina Arbués (C. N. Terrassa) respectivament. El primer atleta del Moianès en passar la línia de meta fou en Carles Delaviuda (C.T. Moià) de Castellterçol; i la primera atleta del Moianès, Elisabet Rocadembosch de Sta. Ma d’Oló. El circuit varen ser una de les coses que van agradar més als participants i això ens anima a preparar una segona edició per l’any vinent. "La carrera "2 turons" celebrada en Moià el pasado domingo 26 de enero fué un éxito de participación y buen ambiente. En su 1a edición tomaron la salidaa 200 atletas con ganas de caminos y senderos. El primero en pasar la linea de meta fué Sergi Rodríguez (C. T. Moià) que hizo el circuito de 10 Km en 37′ 42”; Sergi pasó al segundo clasificado Guillem Vilalta (Domingo Catalán F.C.) en el último tramo de bajada. El tercer clasificado fué Toni M. Bravo (C. T. Moià) que iba escapado con el ganador gran parte de la prueva pero al final se vió superado por los dos primeros. En chicas ganó Carme Ballesteros (Fila Domingo Catalán) con un tiempo de 47’12”, abriendo brecha des de el principio con la segunda y tercera clasificadas Teresa Forn (C. A. Vic) y Cristina Arbués (C. N. Terrassa) respectivamente. El primer atleta del Moianès en pasar la linea de meta fué Carles Delaviuda (C.T. Moià) de Castellterçol; y la primera atleta del Moianès, Elisabet Rocadembosch de Sta. Ma d’Oló. El circuito fué una de las cosas que gustaron más a los participantes y esto nos anima a preparar una segunda edición para el próximo año".

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.