Canvis importants en els Ral·lis de la Copa Catalana de curses de Muntanya 2003

0
555

La proliferació de curses de muntanya que han aparegut a Catalunya en els darrers anys ha fet plantejar a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i a les entitats organitzadores un canvi en la filosofia d’aquestes competicions d’alta muntanya, Amb aquest canvi es pretén omplir un buit esportiu que hores d’ara hi ha a casa nostra. De fet la modificació és molt simple, però significativa, es tracta d’eliminar del reglament el punt on diu que guanyarà aquell equip que faci el recorregut en menys temps. Tant sols aquesta petita modificació fa canviar radicalment la filosofia dels Ral·lis. A partir de la propera temporada 2003, els Ral·lis passen a ser una competició d’alta muntanya on no compta la velocitat emprada en fer el recorregut i en cap moment es tindrà en consideració si un equip ha arribat abans que uns altres. El que no ha canviat és el fet que els participants hauran de trobar, com fins ara, els diferents punts de control de pas pels seus propis mitjans, utilitzant els seus coneixements d’orientació a la muntanya i el saber moure-s’hi. Calendari 2003 9 juny – Selves de Lladorre – Tavascan (Agrup. Excta. Muntanya) 29 juny – Baborte – Vall Ferrera (Centre Excta. de Catalunya) 13 juliol – Costabona – Espinavell (Centre Excta. d’Olot) 20 juliol – Circ de Sotllo (Centre Excta. de Lleida) 7 setembre – Andorra (Club Pirinenc Andorrà)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.