Agustí Roc, premi d’Honor d’Esport Català

0
403

El corredor de PowerBar i membre de la Selecció catalana de carreres de muntanya Agustí Roc, va rebre el premi d’Honor d’Esport Català; com reconeixement a la seva excel·lent temporada 2002, en la qual va aconseguir el títol de Campió del Món de SkyRunning (carreres de muntanya) Aquest trofeu premia cada any als millors esportistes catalans en cadascuna de les especialitats, aquells que han aconseguit èxits a nivell nacional o internacional. Al costat d’Agustí Roc van rebre el guardó esportistes de la talla d’Albert Costa (tennis), Reyes Estévez (Atletisme), Dani Solà (Automobilisme), Antonio Hermida i César Cañas (BTT), Gemma Mengual (Natació), Natàlia Via Dufresne (Vela) etc. Agustí Roc, que en aquests moments es troba ja en plena preparació de la temporada 2003, va comentar al rebre el premi que és un reconeixement a molts anys d’entreno i sacrifici al mateix temps que li dóna forces i motivació de cara el futur. Des de final de novembre que està entrenant i actualment es troba en millors condicions físiques que l’any passat per aquestes dates, el que fa presagiar una bona temporada, en la qual el seu objectiu torna a ser la Copa del Món de Carreres de Muntanya, encara que també pensa participar en competicions de BTT i d’Esquí de Muntanya. En poques setmanes Agustí Roc ha participat en dues competicions esquí de muntanya, encara que no es tracta de la seva especialitat la participació en aquest tipus de competicions li serveixen d’excel·lent preparació de la temporada, encara així es va alçar amb la victòria en la Crono-escalada nocturna de celebrada a Pas de la Casa i amb el sisè lloc en la Crono-escalda de Cerler. Jordi Marimon Marketing i comunicació PowerBar

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.