CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS – JUDIT PLA i CARLES CASTILLEJOS CAMPIONS

0
731

Aquest matí s’ha celebrat el LXXXIIIè Campionat de Catalunya de Cros Individual i per Equips en el marc del XLIIè Cros de Sant Sebastià, al Parc de Catalunya de Sabadell. Carles Castillejos (Integra 2) s’ha proclamat campió mostrant-se com el millor atleta català de cros d’aquesta temporada. En segon lloc s’ha classificat Lluís Mezquida (FCB) i en tercer lloc ha entrat el Campió de l’any anterior, Juan José Gómez Titos (Adidas). Amb aquesta victòria, Castillejos s’assegura matemàticament el Circuit Gran Premi Català de Cros, després del seus triomfs a Mataró, Granollers i Vic. En categoria femenina la victòria ha estat per Judit Pla (Integra 2), seguida de Meritxell Calduch (CA Manresa) i en tercer lloc s’ha situat la Rosa Maria Morató (FCB), que ha pesar d’aquest tercer lloc continua com a principal favorita per adjudicar-se el Gran Premi. El campionat de Clubs ha estat per al Futbol Club Barcelona tant en la categoria masculina com en la femenina. Els campions en les categories inferiors han estat: Lídia Rodríguez (Ripollet) i David Martínez (CA Manresa) en la categoria juvenil Míriam Ortiz (Integra 2) i Joaquim Carlús (Ripollet) en la júnior Vinyet Noguero (Integra 2) i David Bernardos (CA Olesa) en la categoria promesa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.