València acull, per tercer any consecutiu, la Copa del Rei i de la Reina de clubs al Lluís Puig

0
517

La ciutat de València acollirà, per tercera vegada consecutiva, la disputa de la XXII Copa del Rei i de la Reina de clubs d’atletisme a pista coberta, al Palau d’Esports Lluís Puig, a partir de les 16,30 hores d’avui. En esta primera gran cita de la temporada atlètica el València Terra i Mar (VTM) femení podria aconseguir el seu desé entorxat coper, després d’haver-se proclamat campió de forma consecutiva en les últimes quatre Copes de la Reina. L’equip valencià que dirigix Rafael Blanquer és el màxim favorit per a revalidar el títol, tot i que comptarà amb les baixes de tres dels seus puntals en l’equip a l’hora de sumar punts: Martina de la Puente (Pes), Elena Córcoles (200m) i Dana Cervantes (Perxa). Tot i estes baixes, el VTM compta en les seues files amb altres atletes de gran categoria com Glory Alozie, Carlota Castrejana, Concha Montaner i Ruth Beitia, entre d’altres. Els set equips femenins que lluitaran perquè el bloc valencià no repetisca triomf seran: el FC Barcelona, l’AD Universitat de Salamanca, el CA Tapí Jerez, l’AA Catalunya, el Scania Pamplona, l’Integra2 l’Hospitalet-CN Barcelona i el Scorpìo 71-Mondo. EL PUMA DEFENSA EL TITULO MASCULI En la categoria masculina, el Puma Jerez 2002 defensarà el títol de la Copa del Rei aconseguit l’any passat també al velòdrom Lluís Puig. El conjunt andalús s’haurà de vore les cares amb els atletes del Barcelona, Universitat de Salamanca, Catalunya, Integra2 l’Hospitalet-CN Barcelona, Morro Jable-Playas de Jandía i els equips de la Comunitat Valenciana; Kelme-Platges de Castelló i Benacantil Port d’Alacant-Reebok. La Copa del Rei ha tingut quatre campions diferents en els últims quatre anys. En el 99 es va proclamar campió el VTM, un any després va ser el Barcelona, el 2001 va ser l’Airtel el vencedor, mentre que la temporada passada el guanyador va ser el Puma Jerez.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.