Set maresmencs participaran en una marató solidària pel desert del Sàhara

0
561

Un contingent de 125 atletes estatals, entre els quals es troben set maresmencs, partiran el proper 22 de febrer cap a Tindouf per participar en una nova edició de la marató pel Sàhara. Segons fonts de l’organització, Carme Espinal, del Club Serra Marina d’Alella, els mataronins Dylan Surinyach, Emili Suricnyach i Davor Surinach, l’arenyenc Carlos Ballester i les caldetenques Carme Mas i Ingrid Cortinas, formaran part d’aquesta expedició que afegeix a la motivació esportiva una motivació humanitària. Amb el grup de corredors sortirà de terres espanyoles una caravana d’aliments destinada a suavitzar la crítica situació alimentària que viuen als campaments sahrauís. En l’edició d’enguany, la tercera que es disputa, hi participen centenars d’atletes d’arreu del món, però els països amb més representants són Espanya, Itàlia i Estats Units. Dins el marc de l’Estat espanyol, Catalunya té un paper important, pel que fa a nombre de participants. En total, centenars d’esportistes participaran en una de les quatre proves (la marató, la mitja marató, els 10 quilòmetres i els 5 quilòmetres) segons les seves característiques físiques. L’èxit organitzatiu de la delegació estatal ha estat total i enguany s’ha superat la xifra d’inscrits d’edicions anteriors. Les llistes ja són tancades, però aquells qui ho desitgin poden col·laborar com a dorsal zero amb una aportació econòmica.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.