CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS EN PISTA COBERTA

0
549

Aquest cap de setmana es celebra a Vilafranca del Penedès la vuitena edició del Campionat de Catalunya de Clubs en Pista Coberta, El dissabte 18 els clubs que es troben en la categoria B competiran per una plaça d’ascens a la primera categoria, El diumenge, els clubs de la primera categoria competiran per aconseguir el Campionat Autonòmic. Els actuals campions, Integra 2 en homes i Agrupació Atlètica de Catalunya – UBAE en dones, lluitaran per revalidar els títols amb l’altre club català que en l’edició passada va fer segon en les dues categories, el Futbol Club Barcelona. El GEiE Gironí, la J.A. Sabadell i el C.A. Manresa també presenten equips en les dues categories. Els altres clubs són el C.E. Universitari, i el Girona Costa Brava CAP que va aconseguir l’ascens l’any passat en la categoria masculina. En la femenina són el C.A. Vic i el CN Reus Ploms, que també va ascendir l’any passat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.