Integra 2 campió de Catalunya sub’20 en Pista Coberta

0
520

L’Integra 2 L’Hospitalet –CNB es va imposar aquest diumenge a Vilafranca al Campionat de Catalunya sub’20 en Pista Coberta tant en homes com en dones, Li van acompanyar al podi l’Agrupació Atlètica Catalunya, segon en homes i tercer en dones i el FC Barcelona, tercer en homes i segon en dones. Per darrera d’aquests grans equips, es van clasificar, en homes: 4. UA Barberà, 5. CA Tarragona, 6. CN Reus Ploms, 7. Girona CB-CAP i 8. CG Tarragona, i en dones: 4. CA Manresa, 5. CA Vic, 6. CA Igualada, 7. Girona CB-CAP i 8. UA Barberà-AAC Va ser una matinal molt freda on es va poder veure un bon espectacle atlètic, en el que era el primer campionat de Catalunya de la temporada de Pista Coberta. Els més joves, tot i el fred van competir a un alt nivell en algunes proves, entre els homes van destacar els registres aconseguits als salts, mentre que entre les dones van ser millors les curses. Sigui com sigui, va suposar per a molts el primer contacte de la temporada amb la pista coberta i per tant, una bona ocasió per provar-se cara a properes competicions.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.