La IV Lliga Internet de fons comença el 19 de gener.

0
606

El 19 de gener amb la Mitja Marató de Terrassa i els 10 Km de Sant Antoni torna amb més força que mai la IV Lliga Internet de fons a Catalunya, després dels problemes tècnics que la van fer suspendre l’any 2002. Les 30 curses més importants de Catalunya estan en aquest calendari de la Lliga, que premia els corredors que més regulars es mostren. A la Lliga hi haurà premis per categories i per equips i els punts es donen segons la diferència de temps de cada corredor amb el primer corredor de la Lliga. La inscripció es gratuïta i oberta a tothom. La Lliga acabarà el 14 de desembre amb la Mitja Marató de Vilanova. Aquesta Lliga està patrocinada per atletisme.com, el web del atletisme català, i ChampionChip, el cronometratge amb xip de les grans maratons mundials i d’aquestes curses de Catalunya. El web oficial de la Lliga 2003 es: http://www.atletisme.com/classificacions/Lliga2003/

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.