La Generalitat garanteix 572.600 euros per la pista d’atletisme del Pla de l’Estany, la meitat del seu cost

0
385

La Secretaria General de l’Esport ha garantit una subvenció de 572,600 euros per aquest 2003, que es destinarà a la construcció de la futura pista d’atletisme del Pla de l’Estany, dins el terme municipal de Porqueres. D’aquesta manera, el Consell del Pla de l’Estany, principal impulsor del projecte, podrà disposar de la meitat del seu cost total (1.200.000 euros). El mateix ens comarcal i els ajuntaments hauran de posar-se d’acord en els pròxims mesos per finançar-ne l’altra meitat. La pista d’atletisme del Pla de l’Estany és un equipament llargament reivindicat -el Consell Comarcal està ultimant la redacció del projecte-. En principi, la pista serà totalment reglamentària amb vuit carrils i, fins i tot, es podria posar la primera pedra aquest 2003, en cas que s’agilitzessin els tràmits. La pista d’atletisme significaria la primera fase d’una gran zona esportiva que es vol instal·lar a la zona de Miànegues, a Porqueres. A més d’aquest equipament, s’hi ha col·locat un camp de futbol -utilitzat actualment per la UE Porqueres- i, en una segona fase, s’hi faran pistes de tennis i una piscina de 50 metres, entre altres instal·lacions.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.