José Ríos del Adidas acaba setè en el cros del Calzado

0
313

El premianenc José Ríos (Adidas) va finalitzar en la setena posició del cros del Calzado de Fuensalida que es va disputar diumenge. El maresmenc va ser el tercer corredor estatal que va entrar a la meta i va marcar un crono de 32:09 en els 11 quilòmetres de què constava la cursa. La victòria va ser per a Juan Carlos de la Osa, que va fer un temps de 31:23 i va superar en la recta final el kenyà John Korir. Enrique Molina va aconseguir la cinquena posició, i Ríos va quedar just davant de Chema Martínez, que va fer un temps de 32:16.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.