La Cursa de les Sureres supera tots els rècords de participació

0
543

La 24a edició de la Cursa Nadalenca de les Sureres va establir diumenge tots els rècords de participació amb la presència de 372 corredors, 101 més que l’última edició. La victòria va ser per a Víctor Gonzalo (Maimakansu), que va cobrir els 10 quilòmetres de la cursa en 32:30. Gonzalo, de 35 anys, havia ocupat la segona posició en la darrera edició i diumenge no va tenir rival perquè va avantatjar el segon classificat, Javier Avilés (Fila), amb més de 2 minuts i mig de diferència. En categoria femenina la triomfadora va ser Esperanza Turiguel, que corria com a independent i va ocupar el 68è lloc de la general. La segona plaça va ser per a la local Juana Maria Rincón (Maimakansu). La Cursa Nadalenca, que organitzen conjuntament el CT Sureres i la Colla Maimakansu, va comptar amb el suport d’Alcampo i en el repartiment de premis no hi va faltar el regidor d’Esports de Mataró, Francesc Melero.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.