Yusef El Nasri (Adidas) confirma el seu bon moment amb un tercer lloc en el prestigiós cros de Iecla

0
394

El torrenc Yusef El Nasri va demostrar un bon moment de forma en aquest inici de temporada i va ocupar la tercera posició en el cros de les Festes de la Verge de Iecla, en el qual la victòria se la va emportar el medalla de bronze dels darrers europeus de cros Fabián Roncero. L’atleta d’Adidas va anar sempre amb el grup capdavanter i en la darrera recta va superar el kenià Enoch Mitei amb un esprint impressionant; va arribar a meta amb un temps de 29:27.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.