Sant Silvestre Manlleuenca

0
417

Des de fa quinze anys el dia 31 de desembre hem vingut organitzant la cursa de fi d’any coneguda com la Sant Silvestre Manlleuenca. El circuit està a l’Avinguda de Roma i l’hora és a les 7 de la tarda. En primer lloc es fa la cursa per infantils fins a 10 anys amb uns 300 m.; tot seguit i amb uns 1200 m. de recorregut competeixen els de 11 a 14 anys, i finalment amb una distància d’uns 4800 m. ho fan els atletes de 15 anys en endavant. Fins al moment present estem satisfets de la participació que hem anat tenint en aquests anys, però sempre esperem poder-la anar augmentant i per aquest motiu hi estem treballant constantment. Seguint amb la mentalitat que tenim en el nostre Club, tots els participants, grans i petits, i tant el primer com l’últim, reben tots el mateix obsequi, una ampolla de cava, i la inscripció ha estat gratuïta (com en les darreres edicions).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.